ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!

Είναι κάποιες στιγμές που αναρωτιέσαι γιατί όλα τα στραβά συμβαίνουν σε σένα,γιατί όση ατυχία υπάρχει πέφτει πάνω σου, γιατί δεν μπορείς να πάρεις ανάσα……γιατί…γιατί…..

Όμως υπάρχουν και οι στιγμές που λες ότι υπάρχει Θεός και ναι μπορείς και έσυ να χαρείς και να ελπίζεις…..Μία τέτοια στιγμή και μέρα είναι η σημερινή όπου λες ΝΑΙ ΝΑΙ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!

Σήμερα η ομάδα που αγαπάμε η ομάδα της καρδιάς μας μας έδωσε χαρά μας έκανε υπερήφανους που είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ!!!

Το σημερινό παιχνίδι το κέρδισαν οι φίλαθλοι,οι οπαδοί ,οι παίκτες, η αύρα του Σαραβάκου και όσων παλαιμαχων είναι στο πλάι της ομάδας και φυσικά ο Ουζουνίδης με όλο το επιτελείο της ομάδας.

Σχεδόν σε όλη την διαρκεια του αγώνα ο Παναθηναικός ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού και θα μπορούσε να πετύχει και πιο νωρίς γκόλ αν ήταν λίγο πιο τυχερός.Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι βρισκόταν στο παιχνίδι το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα αλλά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έιπε ένα μεγαλοπρεπέσταστο <<ΟΧΙ>>!!!!

Χωρίς να πούμε πολλά ο Παναθηναικός υπάρχει,έχει ζωή και περιμένει την σωτηρία του εκτός γηπέδου,γιατί εντός ειναι κυρίαρχος και το δείχνει όλο και πιο πολύ όσο περνάει ο καιρός και δένει πιο πολύ η ομάδα.

ΥΓ1.Ο Ουζουνίδης αγαπάει την ομάδα όσο λίγοι και η δουλειά που έχει κάνει και στο γήπεδο και στην ομάδα και σε άλλα θέματα που δεν γνωρίζει ο πολύς  ο κόσμος είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!

ΥΓ2.Εντός γηπέδου ο Παναθηναικός έχει 15 βαθμούς σε σχέση με τους 14 του Ολυμπιακού, να μην το ξεχνάμε αυτό.

ΥΓ3.Τέτοιες μέρες και νίκες μας δίνουν τεράστια χαρά και όλοι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι κάτι θα γίνει,κάτι πρέπει να γίνει γιατί ο Παναθηναικός δεν πρέπει και δεν θα χαθεί.

Μόνο περηφάνια για αυτή την ομάδα!!!

Ι.Κορακάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *