ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ-ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Δυστυχώς είναι ακόμα και ο κίνδυνος υποβιβασμού του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που δεν καλύπτονται οι δόσεις των διακανονισμών που έγιναν με παίκτες που κέρδισαν προσφυγές όπως οι Ταυλαρίδης, Εσιέν, Τοτσέ, Τελάντερ και πολλών άλλων….

Η μη πληρωμή της δόσης των 30.000 ευρώ στον Στάθη Ταυλαρίδη, από την προσφυγή που είχε κάνει και είχε κερδίσει σε βάρος της «πράσινης» ΠΑΕ, αρχίζει να δημιουργεί άμεσα προβλήματα. Μετά την άρνηση του πρώην παίκτη του Παναθηναικού να πάρει 10.000 ευρώ αντί για 30.000 ευρώ που ήταν η προβλεπόμενη δόση, ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με το φάσμα της αφαίρεσης τριών βαθμών σε πρώτη φάση.

 Η επόμενη ενέργεια της πλευράς του Ταυλαρίδη, είναι να καταθέσει αίτημα στην ΕΠΟ για καταβολή όλου του ποσού από πλευράς Παναθηναϊκού. Ένα ποσό που ανέρχεται στις 97.000 ευρώ. Αν αυτό δεν συμβεί, με την απόφαση να βγαίνει άμεσα σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αφαίρεση 3 βαθμών. Όσο το ποσό αυτό δεν καλύπτεται, τόσο θα συνεχίζονται να επιβάλλονται -3 στην «πράσινη» ΠΑΕ. Αν αυτό γίνει τρεις διαδοχικές φορές, τότε ο Παναθηναϊκός αυτόματα υποβιβάζεται.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά καθώς , υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που πιθανότατα να μην δείξουν διάθεση συνεργασίας και να επιζητήσουν την τιμωρία του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες που έχουν τελεσίδικα επιδικασμένα χρήματα υπέρ τους, είναι οι Εσιέν, Τελάντερ και Τοτσέ.

Κι αν αυτοί προχωρήσουν σε μια ενέργεια ανάλογη με το Ταυλαρίδη, με τις δόσεις να πρέπει να καταβληθούν ως το τέλος της εβδομάδας, τότε τα χρήματα που θα κληθεί να δώσει ο Παναθηναϊκός, θα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

Οπότε τα πράγμα αρχίζουν και δυσκολεύουν επικίνδυνα για την ομάδα και πρέπει άμεσσα να βρεθούν χρήματα για να αντιμετωπιστούν καταστάσεις όπως οι προσφυγές παλιών παικτών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *