ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «Athens Alive»!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννακοπουλος παναθηναικος

Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και οι εκπρόσωποι των ξένων επενδυτών ήρθαν σε συμφωνία όσον αφορά τη μετοχική σύνθεση του κολοσσιαίου πρότζεκτ »Athens Alive OAKA», στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Λονδίνο.

Τα κύρια σημεία της συμφωνίας τους είναι ότι όσον αφορά το Athens Alive, η συμμετοχή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο πρότζεκτ θα είναι της τάξεως του 20%, με το υπόλοιπο ποσοστό να το διαχειρίζεται το consortium των ξένων επιχειρήσεων.

Αντίθετα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει ποσοστό 80% στην ΠΑΕ, την ΚΑΕ αλλά και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για μια τριετία, με το consortium να έχει το υπόλοιπο 20%. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα είναι ο μπροστάρης στη νέα εποχή, ως γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, με τους επενδυτές να τρέχουν τα ζητήματα που αφορούν το γήπεδο και τις εμπορικές χρήσεις.

Τέλος η συμμετοχή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ταμείο του κολοσσιαίου πρότζεκτ υπολογίζεται ότι θα συμβεί με την καταβολή ενός ποσού που κυμαίνεται στα 100 εκατ. ευρώ, ενώ μπορεί να διπλασιαστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *