ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για αλαφουζοσ

Τεράστια είναι τα προβλήματα στην ομάδα και η κατάσταση καθημερίνα χειροτερεύει!!!Το εργό διαλυσής της ομάδας με συντονιστή τον κ.Αλαφούζο συνεχίζεται………….

Με τη λήξη του Ιανουαρίου, το χρέος σε πολλούς υπαλλήλους της ΠΑΕ αγγίζει πλέον τους μισθούς έξι μηνών  και μπήκαμε στον έβδομο (Φεβρουάριος). Ορισμένοι εξ’ αυτών έχουν πάρει «έναντι» και προκαταβολές, με αποτέλεσμα η οφειλή της ΠΑΕ απέναντί τους να είναι της τάξης των 4-5 μηνών. Κάπως καλύτερη είναι η κατάσταση για τους εργαζόμενους στο Κορωπί, στους οποίους οφείλονται μισθοί 3-4 μηνών.

Επίσης η οφειλή της ΠΑΕ στον Μαρίνο Ουζουνίδη αγγίζει πλέον περίπου τις 150.000 ευρώ, καθώς η τελευταία πληρωμή του είχε γίνει τον προηγούμενο Αύγουστο και εν συνεχεία του είχε καταβληθεί μικρό ποσό από τα χρήματα της πώλησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου τον Οκτώβριο.

Η κατάσταση είναι δραματική. Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα εκδικαστούν οι υποθέσεις των Τελάντερ – Ταυλαρίδη – Τοτσέ – Λέτο – Εσιέν, οι αντοχές πολλών εργαζόμενων εξαντλούνται, η γκρίνια στο Κορωπί αυξάνεται, καθώς πλέον στα οφειλόμενα των παικτών προστέθηκε και η δόση Δεκεμβρίου (έχουν παρει μόνο το 40% της δόσης Οκτωβρίου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *