ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!!!

Ο Δημήτρης Γιαννακοπουλος απάντησε στην πρωτοφανή παρέμβαση της Euroleague!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννακοπουλος

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωση της η Euroleague:

«Σχετικά με τα σχόλια που έγιναν το Σάββατο από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον λογαριασμό του στο instagram, η Euroleague Basketball επιθυμεί να ξεκαθαρίσει πως θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αποβάλει τέτοιες συμπεριφορές από τη διοργάνωση, ειδικά όταν απευθύνονται στο πιο σημαντικό κομμάτι της: τους φιλάθλους. Είναι υποχρέωση κάθε μέλους της οικογένειας της Euroleague (διοίκηση, παίκτες, προπονητές) να προστατεύσει τους φιλάθλους της και να δείξει το μέγιστο σεβασμό σε όλους όσοι ασχολούνται με τη διοργάνωση.

Παράλληλα, όλα τα μέλη της Euroleague Basketball, που είναι δημόσια πρόσωπα, έχουν τεράστια επίδραση στον κόσμο και στους νέους κι αυτό απαιτεί τεράστια υπευθυνότητα. Μολονότι αντιλαμβανόμαστε πως ο ανταγωνισμός είναι στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής αθλητικής κουλτούρας, οι διοργανώσεις και τα διοικητικά στελέχη πρέπει να λειτουργούν ως παράδειγμα και να ενεργούν κατά τρόπο ώστε να προωθούν την ιδέα πως μέσω του σεβασμού και των καλών τρόπων βεβαιώνεται πως τα σπορ συνιστούν γέφυρα που ενώνει ανθρώπους με διαφορετικά πάθη, και δεν προωθεί την αντιπαράθεση.

Η Euroleague Basketball πιστεύει πως οι πρόσφατες δηλώσεις από τον κύριο Γιαννακόπουλο στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν και δημιουργούν σοβαρή ζημιά στην εικόνα και τη φήμη της διοργάνωσης, αλλά και της ομάδας, του Παναθηναϊκού. Η ομάδα έχει αποκτήσει δικαίως παγκόσμια φήμη τις τελευταίες δεκαετίες με βάση τις επιδόσεις της στο παρκέ. Η φήμη αυτή δεν πρέπει να επισκιάζεται από τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές ενός προσώπου που είναι εντελώς αντίθετες στις αξίες του συλλόγου και της διοργάνωσης.

Η Euroleague έχει ζητήσει από το ανεξάρτητο δικαστή της Euroleague την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και στις επόμενες ημέρες, έπειτα από σχετική έρευνα, θα υπάρξει η τελική απόφαση.

Η Εuroleague Basketball θα συζητήσει περαιτέρω το θέμα των δηλώσεων στην επικείμεμη συνάντηση των στελεχών και τον μεγαλομετόχων, όπου θα αποφασιστεί αν θα υπάρξουν περαιτέρω μέτρα».

Mε αφορμή την παραπάνω ανακοίνωση της Ευρωλίγκας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε:

» Όποιος έχει στοιχειώδη νοημοσύνη καταλαβαίνει ότι εδώ τιμωρείται το θύμα και όχι ο θύτης, διότι ο θύτης είναι χορηγός».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *