ΑΛΒΕΡΤΗΣ: «ΜΑΓΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΛΒΕΡΤΗΣ

Για την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, μίλησε στον ΣΚΑΙ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα χρόνια στον Παναθηναϊκό: «Ήταν μαγικά τα χρόνια που έζησα στον Παναθηναϊκό, διότι πιο πολλοί αθλητές έχουν στόχο να παίξουν μπάσκετ όταν είναι μικροί στη συνέχει να καθιερωθούν σε μια μεγάλη ομάδα εγώ κατάφερα να μπω στον Παναθηναϊκό σε μια πολύ μικρή ηλικία και όχι μόνο να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού αλλά να ζήσω τις τεράστιες επιτυχίες του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».

Για το αν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει: «Είσαι σε ένα περιβάλλον που σε καλύπτει ψυχικά και σου δίνει τις προϋποθέσεις να συνεχίσεις να πετύχεις αυτά που φαντάζεσαι και ονειρεύεσαι; Υπάρχει κανένας λόγος να φύγεις; Κανένας! Ίσα ίσα, θες να γίνεις μέρος της ιστορίας του συλλόγου».

Για τη φανέλα του στον ουρανό του Ο.Α.Κ.Α: «Φυσικά και μου δημιουργεί όμορφα συναισθήματα, βλέπεις τη φανέλα που έπαιζες τόσα χρόνια σε μια ομάδα να κρέμεται από το ταβάνι της, είναι πολύ ωραίο, είναι μεγάλη τιμή και μένα και του Δημήτρη. Εγώ είμαι κάθε μέρα στην ομάδα πλέον, και ζω και με τις αναμνήσεις και με το παρόν!»

Για την οικογένεια Γιαννακόπουλου: «Κοινός παρονομαστής από τα χρόνια που ο Παναθηναϊκός ήταν στο μηδέν, μέχρι τα «χρυσά» χρόνια, ήταν η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα, αλλά η οικογένεια Γιαννακόπουλου ήταν από εκείνη τη μέρα που ήρθα εγώ μέχρι τώρα με τη συνέχεια του Δημήτρη, εκεί. Η δίψα για επιτυχίες ήταν αυτό που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Δεν εγκαταλείψανε ποτέ, τους στόχους της ομάδας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *